Management
digital al teritoriului

Mapshub harti inteligente synergetics

MapsHub este o suită de aplicații având la bază seturi de date regionale sau naționale, pe care le culegem, digitizăm și organizăm în hărți inteligente, cu straturi tematice, interactive.
Aplicațiile sunt configurabile, au interfețe prietenoase și permit gestionarea eficientă, în timp real, a oricărui tip de resursă, infrastructură sau plan de dezvoltare. În plus raportarea inteligentă oferă atât viziune de ansamblu, cât și gestionarea eficientă a detaliilor de implementare în teritoriu.

MapsHub este probabil unică în Europa. Și este accesibilă în browser-ul tău.
În varianta ei dedicată administrației publice aduce și o interacțiune simplificată a instituției cu cetățenii.

e-Cetățean

main image digitalizare synergetics main image digitalizare synergetics
icon avizier

Avizier

Află de aici ce acte trebuie să depui și care sunt ultimele știri și anunțuri de consultări publice

e functionar synergetics

Harti

Găsește aici rețelele de urbanism, utilități, transport, monumente, mediu și școlare

e parteneri synergetics

Cereri

Formulează aici solicitări pentru autorizații de construire, certificate și alte acte de urbanism. Găsește aici actele eliberate.

e parteneri synergetics

Infografice

Date în format prietenos despre orașul tău.

Aplicația oferă administrațiilor publice locale și centrale posibilitatea de a gestiona infrastructuri critice ale orașului, în timp real, prin integrarea și schimbul de date și de proceduri administrative cu partenerii din mediul public sau privat.

Aplicația funcționează în baza unor hărți digitale cu conținut tematic și a mai multor tipuri de baze de date și permite oferirea de servicii precum: depunere/primire de cereri și documentație, eliberare de certificate, avize, adeverințe, plăți de taxe și impozite, depunere de petiții, primire a solicitărilor de audiențe, furnizare de informații despre proceduri, legislație, reglementări, știri. Aplicația are componentă de raportare inteligentă.

Maps Hub

e-Parteneri

Instituții

Utilități

Servicii

PolitiaLocala

Poliția locală

Taxe

Taxe și impozite

Sanatate

Sănătatea populației

Salubritate

Salubritate

OCPI

OCPI

Companie apa

Compania de apă

Termo Craiova

Distrigaz

Transelectrica

Transelectrica

Distributie Energie

Distribuție energie

Vodafone

Vodafone

Telekom

Telekom

OMV

OMV Petrom

Aplicația oferă administrațiilor publice locale și centrale posibilitatea de a gestiona infrastructuri critice ale orașului, în timp real, prin integrarea și schimbul de date și de proceduri administrative cu partenerii din mediul public sau privat.

Aplicația integrează procesori de plată, operaționalizează protocoale de colaborare inter-instituționale, oferă accesul reciproc la diferite servicii sau date ale firmelor, ONG-urilor și instituțiilor partenere. Aplicația permite, de asemenea, o suită de automatizări în integrarea cu alte module informatice de aplicații pentru funcționari sau cetățeni.

Maps Hub

e-Funcționar

Aplicația simplifică munca funcționarilor administrației publice, de procesare și rezolvare a solicitărilor primite de la cetățeni, online sau la ghișeu. Aplicația permite, de asemenea, gestiunea de patrimoniu și investiții, prin procesare și administrare de date geospațiale.

Prin intermediul aplicației, funcționarii preiau solicitările, aplică procedurile interne de soluționare și răspund. Tot prin intermediul aplicației se poate realiza reglementarea procedurilor și rezolvarea problemelor interne ale aparatului administrativ, prin configurare de documente și proceduri, prelucrare, semnătură electronică, control și administrare a conținutului bazelor de date, precum și arhivare.

Aplicația are componentă de raportare inteligentă.

Maps Hub
Maps Hub
Ghiseu icons e functionar

Digitalizarea începe la ghișeu

Fie că e vorba de plăți online, prin integrare cu ghișeul unic, fie că e vorba de punerea în hartă GIS, la intrare, a solicitărilor venite la ghișeul fizic, digitalizarea începe la ghișeu.

Dosarele – în sfârșit în secolul 21

Procesarea oricărei solicitări într-un flux comod, în browser, cu semnătura electronică, notificări pe e-mail sau în aplicație și vizualizare imediată în hartă.

Dosare icons e functionar
Harta icons e functionar

Hărțile - ferestrele centrului tău de comandă

Orice teritoriu, împărtit în straturile de date și hartile tematice de care ai nevoie. Pentru a putea vizualiza informația de care ai nevoie, în administrarea reală, eficienta, a teritoriului.

Infograficele – echilibrul între viziune și detaliu

Ai nevoie să vezi atât pădurea, cât și copacii. Infograficele îți oferă exact asta – analize agregate pe datele din spatele hărților tematice, cu posibilități de detaliere pe orice indicator de performanță vrei să urmărești.

Infografice icons e functionar
Setari icons e functionar

Setările – un secret bine ascuns

Pentru a putea construi o experiență de utilizare ușoară și placută, setările permit configurarea “din zbor“ a orice: a hărților, a tipurilor de date, a documentelor, a notificărilor, a analizelor disponibile. Fără cod.

Maps Hub