DESPRE NOI

Parteneriat pentru respect, încredere și rezultate

Suntem o echipă interdisciplinară, sudată prin valori comune, excelență profesională și orientarea către soluții centrate pe comunitate și pe om.

În egală măsură, prețuim și știm să integrăm experiența și tehnologiile altor jucători valoroși din piață - naționali și internaționali - de aceea, în proiectele noastre, clădim cele mai bune parteneriate, pentru cele mai bune rezultate.

Parteneriat pentru respect incredere si rezultate

Misiune

Sprijinim administrația publică din România să devină un model european de transformare digitală, prin inovație tehnologică și simplificare.

Misiune Synergetic

Valori

Integritate

Integritate

Suntem foarte selectivi cu proiectele și beneficiarii, răspundem doar proiectelor pentru care credem că există șanse reale ca bugetul să fie alocat exclusiv serviciului public cerut, iar impactul social este real; fiindcă orice proiect înseamnă speranțe și așteptări ale comunității.

Transparenta

Transparență

Suntem deschiși să oferim detalii presei, publicului și oricărui factor interesat relevant, fiindcă orice proiect înseamnă un efort investițional, susținut prin munca și efortul comunității.

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Urmărim soluții care să rezolve probleme pe termen lung, în mod agil și cu respect față de resurse, fiindcă orice proiect înseamnă visul din prezent pentru comunitățile de azi, de mâine și din viitor.

Responsabilitate sociala

Responsabilitate socială

Este baza oricărui pas înainte, împreună, fiindcă orice proiect înseamnă, întâi de toate, voința reală de a răspunde unor nevoi, de a rezolva probleme durabil și de a aduce plus valoare în viața comunității.

Principii

Principiul Inventariem temeinic

Inventariem temeinic

structuri, resurse, oameni, procese, surse de date, sisteme existente; nu operăm cu abstracțiuni și hârtii.

Lucrăm cu metodologii personalizate

Lucrăm cu metodologii personalizate

pentru fiecare client sau problemă, bazate pe studii de bune practici și pe cele mai noi tehnologii din domeniu.

Livrăm în termen și în buget

Livrăm în termen și în buget.

Principii

Puncte forte

Puncte forte Puncte forte

Adrian Ilie și Claudiu Băjenaru

Fondatorii Synergetics

“Am pornit de la zero, în 2008, având ca resurse know-how-ul și experiența noastră în management de proiect și atragerea de finanțări nerambursabile, dublate de dorința de a aduce o schimbare reală, cu impact imediat și durabil, pentru clienți și beneficiari.

Ne dorim o transformare autentică pentru România și știm că la acest lucru concură viziunea strategică, adoptarea și integrarea, la scară largă, în structura administrației publice, a noilor tehnologii digitale care să simplifice interacțiunea cu cetățenii, capacitatea de a regândi infrastructurile critice și de a atrage și gestiona fonduri pentru a le dezvolta și, nu în ultimul rând, o atitudine onestă, integră, profesională, a fiecăruia dintre actorii implicați.

Ne asumăm să fim și să facem.”

foreign page sign